"Turceni-Rovinari". Reacția Alinei Gorghiu după ce a aflat că se cere audierea sa

| 16 sep, 13:11

Copreședintele PNL Alina Gorghiu ar putea fi audiată la ÎCCJ, în dosarul Rovinari-Turceni, în care sunt judecați Victor Ponta și Dan Șova. Avocații unuia dintre inculpații în dosar, Laurențiu Ciurel, au cerut audierea liberalei.

Contactată de un post TV, Alina Gorghiu a spus că habar nu are despre ce este vorba, dar că nu va refuza să se prezinte în fața instanței.

"Au fost situații în care am mai făcut acest lucru. Nu exclud ca, pe viitor, să se întâmple să mai fie nevoie de explicațiile mele în alte spețe. Este un cadou frumos să știu că de ziua mea îl obsedează numele meu pe domnul Ponta. Nu este zi de la Dumnezeu ca să nu-mi menționeze numele într-o formă sau alta. Bănuiesc că decizia judecătorului este luată în cunoștință de cauză", a spus Alina Gorghiu, citată de stiripesurse.ro.

"Doamna procuror a fost de acord ca toată lumea să fie audiată, mai puţin doamna Gorghiu (Alina Gorghiu - n.r.). Ea a încheiat contractele", a spus Victor Ponta, vineri, la ieșirea de la Curtea Supremă.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ