Turiştii români s-au PLICTISIT de Bulgaria

| 13 aug, 16:54

Numărul turiştilor români care au vizitat Bulgaria a scăzut cu peste 50%, ceea ce înseamnă că mai mult de 110.000 de români au fost în tranzit în loc să-şi petreacă vacanţa în această ţară, a afirmat Bayko Baykov, preşedintele Asociaţiei bulgare a touroperatorilor, într-un interviu acordat agenţiei FOCUS News.

'Există un declin semnificativ al numărului de turişti din UE, de aproximativ 300.000, vedem o stabilizare a pieţei în Germania, ceea ce este un indicator relativ bun dar din păcate este singurul pozitiv', a afirmat oficialul bulgar.

Acesta avertizează că există scăderi semnificative ale numărului de turişti din Grecia (50%), Spania (12%), Italia (peste 35%), Olanda (peste 40%), Franţa (50%) şi Serbia (aproape 60%).

'Este într-adevăr un declin semnificativ, fiind însoţit de reducerea preţurilor pachetelor turistice, ceea ce va scădea veniturile din turism anul viitor', a avertizat Baykov.

Conform datelor Ministerului bulgar de Turism, în ultimii ani, numărul turiştilor români în Bulgaria a ajuns la un milion pe an, în timp ce numărul bulgarilor care au vizitat România este de aproximativ 300.000 pe an.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
16 ian, 15:45
OffedRabe
dog lasix and spironolactone together
FedEx sent Huawei is confidential documents to North America, which is already very disgusting, but no one thought that just a few hours later, North America would make another moth lasix Turkey
15 aug, 13:49
Hame
Explicatia e ca au dat de bani, stim noi din ce sursa, si au plecat spre locuri mai bune. Luati-le banii inapoi, ca distrugeti si Bulgaria, si o sa va coste mai mult sa o repuneti pe picioare!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ