TVR cere majorarea taxei radio-TV

| 15 ian, 2014

Televiziunea Română a avansat ministrului de Finanţe un proiect care include o prevedere referitoare la mărirea taxei TV, a declarat miercuri Stelian Tănase, director general interimar al Societăţii Române de Televiziune.

TAXA RADIO TV. "Într-un proiect pe care l-am avansat ministrului de Finanţe este acest lucru (mărirea taxei TV - n.r.) şi sper ca săptămâna viitoare să îi înfăţişez şi primului-ministru. Avem înţelegere ca după Anul Nou să avem o discuţie. Avem un material, putem discuta pe o bază serioasă. Mărirea taxei este lucrul la care ne gândim. Este o discuţie complicată şi ea se va purta", a spus Stelian Tănase în Comisia pentru cultură şi media din Senat, citat de Agerpres.

Potrivit acestuia, o decizie recentă a Curţii Constituţionale va micşora cu o treime încasările televiziunii.

'Apar diverse reglementări care în ultima vreme sunt împotriva acestei instituţii care se numeşte Televiziunea Română. Acum câteva zile Curtea Constituţională a dat o decizie care ne va micşora, probabil, cu o treime încasările pe anul acesta. Este vorba de faptul că firmele vor plăti numai pentru un singur abonament, chiar dacă au 1.000 de televizoare. Aici putem să discutăm o formulă, dacă nu facem un abonament mai consistent, care să cuprindă faptul că are 1.000 de televizoare, şi nu doar un abonament normal, care este preţul a două ţigări', a afirmat Tănase.

Taxa radio TV este momentan de 6,5 lei pe lună (4 lei taxa TV şi 2,5 lei taxa radio) şi este plătită obligatoriu de fiecare gospodărie din România.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
16 ian, 2014
mihai
Noul director al Televiziunii Romane doreste marirea taxei Radio-TV pentru a acoperi gaurile facute de managementul defectuos, cheltuieli exagerate si nejustificate din bani publici .... Daca nu sunteti de acord semnati petitia impotriva acestei taxe;

http://www.petitieonline.com/signatures/abuzul_vanzarii_conditionate_-_taxa_radio-tv_pe_factura_energie/

Semnati si distribuiti mai departe ! SHARE

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ