Twitter îşi îmbunătăţeşte serviciile. Ultilizatorii pot asculta muzică pe reţeaua de socializare

| 17 oct, 2014

Utilizatorii reţelei Twitter pot, începând de joi, să asculte instantaneu muzică sau alte fişiere audio accesând mesajele postate pe reţeaua de socializare, scrie agenţia France Presse.

Noua funcţie 'Twitter Audio Card' a fost lansată în parteneriat cu serviciul de muzică iTunes al Apple şi serviciul de streaming Soundcloud.

'Abia începem să testăm Audio Cardul şi ne gândim să-l facem disponibil pentru mai mulţi parteneri şi creatori în viitor, pentru ca tot mai mulţi muzicieni (...) să poată împărtăşi piese exclusive cu milioane de ascultători pe Twitter', a explicat reţeaua pe un blog specializat.

Twitter Audio Card poate funcţiona pe aparatele mobile care sunt echipate cu sistemele de operare Android sau Apple. De asemenea, va fi posibil să se folosească reţeaua de socializare în timp ce se ascultă muzică pe Audio Card.

Lansarea acestei noi funcţii a fost sprijinită de grupul muzical Foo Fighters, care a postat primul anunţ cu noul său album pe Twitter prin intermediul unei astfel de legături. Albumul poate fi ascultat prin intermediul iTunes, printr-un singur click pe mesajul de pe contul de Twitter al grupului.

DJ-ul francez David Guetta a postat pe contul său de Twitter un mesaj ce face legătura către un cântec al său care poate fi ascultat prin intermediul serviciului de streaming Soundcloud.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ