Twitter lansează alerte de urgenţă pe telefoanele din Statele Unite

| 26 sep, 2013

Twitter lansează un serviciu de alerte ce permite utilizatorilor din Statele Unite să primească notificări de urgenţă ca mesaje text, informează Associated Press.

Alertele sunt disponibile de la Crucea Roşie Americană, Centrele de Control al Maladiilor, Agenţia Federală de Management de Urgenţă şi alte grupuri federale şi locale. Dacă utilizatorii se înscriu pentru alerte Twitter de la unul dintre aceste grupuri, ei vor primi un SMS de câte ori grupul trimite un tweet marcat ca o alertă.

Twitter afirmă că alertele vor fi de asemenea marcate cu o pictogramă portocalie pentru a le diferenţia de tweet-urile regulate.

Această acţiune urmează unei facilităţi denumite "colac de salvare", pe care Twitter a lansat-o în Japonia anul trecut. Ea subliniază rolul tot mai mare al serviciilor în furnizarea de informaţii rapide în caz de urgenţă.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ