UBER lansează un nou serviciu în Bucureşti

| 20 aug, 11:19

Uber anunta ca lanseaza in Bucuresti serviciul uberFAMILY prin care pasagerii pot comanda o masina echipata cu un scaun pentru copii intre 9 si 18 kg. Pentru acest serviciu se adauga 7 lei la tariful cursei, potrivit HotNews.ro.

 

UberFAMILY este disponibil in Varsovia, New York, Philadelphia, Washington DC si acum si in Bucuresti, spune compania.

Uber ofera o noua alternativa sigura si convenabila de transport prin lansarea serviciului uberFAMILY cu scaun pentru copil. Transportul copiilor prin oras este dificil pentru multe persoane si foarte multi parinti se bazeaza pe masina personala pentru a se deplasa. Acum, cu noul serviciu uberFAMILY, acest lucru devine mult mai simplu pentru familiile cu copii mici.

Fiecare scaun de copil folosit pe platforma uberFAMILY detine certificare RCE R44/04 si fiecare sofer stie cum sa instaleze corect scaunul pus la dispozitie pasagerilor. Un membru al echipei locale Uber a verificat personal fiecare scaun. In plus, s-a folosit o verificare aditionala prin consultarea listei ADAC de teste efectuate pe diverse scaune de copii, spune compania.

Cum functioneaza serviciul ?

ᅡ Deschide aplicatia Uber

ᅡ Apasa pe butonul ¬Scaun pentru copil¬

ᅡ Comanda o masina uberFAMILY dotata cu scaun

ᅡ Mergi cu copilul tau in siguranta in scaun - toti soferii stiu cum sa instaleze corect scaunele puse la dispozitie pasagerilor, insa este responsabilitatea pasagerului adult care calatoreste cu copilul sa aseze copilul in scaun, sa ii puna centura de siguranta a scaunului si sa se asigure ca scaunul este instalat corect.

ᅡ uberFAMILY pune la dispozitia pasagerilor un scaun pentru un copil care are intre 9 kg si 18 kg.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ