UDMR ar fi stabilit ce va face în ziua votului moţiunii de cenzură împotriva Guvernului Orban

| 28 aug, 17:15

Surse din interiorul UDMR au afirmat ca s-a stabilit ce va face uniunea în ziua de luni, când moţiunea de cenzură depusă de PSD împotriva Guvernului Orban va fi dezbătută şi votată în Parlament.

UDMR va merge, cel mai probabil, pe o decizie de tip "prezent, nu votez", cei 30 de deputaţi alegând o soluţie neutră, potrivit stiripesurse.ro.

Citeşte şi Liderul PSD: "Avem suficiente voturi pentru ca moţiunea de cenzură să treacă şi fără ajutorul UDMR"

Potrivit surselor citate, UDMR nu ia în calcul să voteze „împotrivă” la moțiunea de cenzură și să ofere astfel un vot de încredere pentru Guvernul Orban II, pentru că asta ar însemna că formațiunea este de acord cu ceea ce face actuala guvernare, iar în UDMR sunt numeroase nemulțumiri la adresa Executivului.

În același timp, UDMR înclină să nu voteze nici „pentru” demiterea Guvernului pentru că sunt șanse aproape zero ca opoziția să preia guvernarea,

Citeşte şi Kelemen Hunor despre intrarea UDMR la guvernare: Este o variantă fezabilă

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ