UDMR va susţine Guvernul Ponta IV

| 15 dec, 2014

Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a anunţat luni că parlamentarii Uniunii vor vota noul Guvern propus de premierul Victor Ponta.

'Am văzut că programul de guvernare cu care noi am venit în martie în Guvern nu a fost schimbat, inclusiv capitolul pentru minorităţi a rămas. (...) Ţinând cont că nu am fost daţi afară din Guvern şi am plecat benevol şi ţinând cont de discuţiile mele cu prim-ministrul, discuţiile de azi, cu marea majoritate a voturilor colegilor mei am decis să dăm un cec în alb premierului. În primul rând premierului Victor Ponta, deci un vot pentru acest Guvern', a precizat liderul UDMR.

El a adăugat că UDMR a decis să dea un vot pozitiv 'pentru programul de guvernare în primul rând şi pentru Victor Ponta în acelaşi timp' fiindcă trebuie să aibă posibilitatea de a demonstra 'că ştie să guverneze'.

'Trebuie să vină, trebuie să depună amendamentele după noua structură a Guvernului şi pentru Legea bugetului. Trebuie să avem şi Legea bugetului. Trebuie să aibă posibilitatea de a demonstra că ştie să guverneze. Dacă va demonstra sau nu asta vom vedea mai târziu şi, de aceea, decizia noastră a fost să dăm un vot pozitiv pentru programul de guvernare în primul rând şi pentru premierul Ponta în acelaşi timp', a spus Kelemen Hunor.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ