Udrea: Formaţiunile de dreapta trebuie să aibă candidat comun în 2014

| 02 aug, 2013

Deputatul PDL Elena Udrea a declarat, vineri seară, că PDL, PMP, Forţa Civică, PNŢCD, dar şi PNL, atunci când va fi dat afară de la guvernare şi Antonescu nu va mai fi liderul partidului, trebuie să construiască un pol politic puternic care să se lupte cu PSD la alegerile prezidenţiale din 2014.

Vicepreşedintele PDL Cezar Preda a declarat, vineri, la RFI, că ţine de Elena Udrea să iasă din duplicitate şi să decidă dacă rămâne în PDL sau pleacă la Mişcarea Populară, arătând că Udrea nu este previzibilă şi că este important să se limpezească apele, pentru că oamenilor nu le plac duplicitarii.

"Nu mă gândesc să plec din PDL, mă gândesc să contribui la unitatea dreptei, să încerc să sprijin ca PDL, Partidul Mişcarea Populară, Forţa Civică, PNŢCD, de ce nu şi PNL, când va fi dat afară de la guvernare, să construiască un pol politic puternic care să se lupte cu PSD", a declarat Elena Udrea la Realitatea TV.

Ea a spus că toate formaţiunile din opoziţie - PDL, PMP, FC, PNŢCD - trebuie să creeze un proiect unic opozant la USL în acest moment, iar când PNL va fi dat afară de la guvernare şi Crin Antonescu schimbat din fruntea partidului se poate face o alianţă inclusiv cu PNL care să aibă candidat comun la alegerile prezidenţiale din 2014.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ