Udrea, fotografiată cu şefa DIICOT la Paris: blogul pe care au apărut pozele a dispărut

| 30 oct, 2014

Blogul pe care au fost publicate, joi, mai multe fotografii care o infatiseaza pe Elena Udrea la Paris, alaturi de procurorul-sef al DIICOT, Alina Bica, si Ana Maria Topoliceanu, fost sef al Companiei Nationale de Investitii, a fost sters.

Blogul, care se numea "Jos cenzura", a aparut joi si nu a fost asumat de nimeni. De altfel, singura postare a fost cea in care apareau fotografiile cu Udrea, alaturi de Bica si Topoliceanu.

Pe langa fotografii, autorul a mai publicat niste documente din care rezulta ca Elena Udrea a fost cazata la Hotel Le Bistro Paris in perioada 13-16 februarie 2014, iar Alina Bica - in perioada 14-16 februarie 2014.


"Fetele s-au distrat foarte bine si au spart cateva zeci de mii de euro. O apropiere intre un om politic controversat, Elena Udrea, o fosta sefa de institutie de stat cu buget dirijat discretionar si o procuroare-sefa pusa politic care ar trebui sa lupte impotriva coruptiei politice si a crimei organizate. Aceste imagini zac in mai multe redactii din Bucuresti. Au fost tinute la sertar in urma unor presiuni de neimaginat", se nota pe blogul care acum a fost sters.

Citeşte şi: DEZVĂLUIRI fără precedent despre ELENA UDREA. Imagini compromiţătoare pentru DIICOT


In februarie 2014, cand se sustine ca ar fi fost surprinse imaginile, Elena Udrea nu era inca lider al PMP si candidatura sa la prezidentiale nu era certa.

Imaginile au fost publicate la doar o zi dupa ce in editia germana a Huffington Post a aparut un material in care se arata ca procurorii germani au inceput sa ancheteze dosarul EADS, in care ar fi implicate nume grele atat din Germania, cat si din Romania, precum omul de afaceri Ion Tiriac si candidatul la prezidentiale Elena Udrea.



O reactie a venit de la Elena Udrea joi dupa-amiaza. Candidatul PMP la prezidentiale a acuzat din nou ca "in favoarea celor doi principali candidati la Presedintia Romaniei au intervenit serviciile secrete".

"Analizand atacurile nefondate, concluzia mea este ca ma bat nu numai cu contracandidatii mei, nu doar cu structurile politice, ma bat cu reprezentanti ai serviciilor secrete care au ales sa sustina unul dintre cei doi candidati aflati pe primele locuri in sondaje - Ponta si Iohannis", a spus Udrea, intr-o conferinta de presa.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
23 noi, 2014
iulian
la puscarie toti......si confiscarea averii

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ