Udrea: PMP cere premierului să prezinte rezultatele reducerii TVA la pâine la 9%

| 03 apr, 2014

PMP susţine că măsura reducerii TVA la pâine la 9% nu a avut efectul scontat, nici în plan social şi nici în cel referitor la creşterea încasărilor la buget şi cere premierului să prezinte o situaţie privind rezultatul acestei măsuri, a declarat deputatul Elena Udrea, joi, într-o conferinţă de presă.

'Cât priveşte TVA-ul la pâine, am văzut că reducerea acestui TVA, până în momentul acesta, nu a dat nici pe departe rezultatele scontate. Avem nevoie şi cerem domnului prim-ministru Victor Ponta să prezinte care este rezultatul scăderii TVA-ului la 9% la pâine, pentru că nici efectul social scontat, pâinea nu a fost nici mai ieftină la raft, şi nici de creşteri de încasări la buget este evident că nu au fost atinse', a declarat Elena Udrea. 

Udrea a adăugat că în cazul în care se va reveni la preţul de dinainte al pâinii 'vom avea o creştere cu 15% al costului pâinii ceea ce, evident, că va face ca viaţa de zi cu zi a românilor să fie mai grea şi mai scumpă'.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ