Udrea: Ponta este un instrument în mâna baronilor PSD

| 11 apr, 2014

Deputatul PMP Elena Udrea a declarat vineri, într-o conferinţă de presă la Ploieşti, că premierul Victor Ponta este doar 'un instrument' în mâna 'baronilor PSD' care 'au autoritate asupra lui' şi pe care îi apără în faţa legii atacând justiţia.

"Nu este decât un instrument în mâna baronilor PSD. Le face pe plac, îi apără cu declaraţii publice în faţa legii, în faţa românilor. Este un mare pericol Victor Ponta pentru România", a afirmat Udrea, conform Agerpres.

Ea a comentat declaraţia premierului prin care şi-a arătat solidaritatea faţă de fostul preşedinte al CJ Argeş, Constantin Nicolescu, cercetat în mai multe dosare instrumentate de DNA, liderul PSD exprimându-şi speranţa că acesta îşi va demonstra nevinovăţia în justiţie.

'Începe să devină deja o obişnuinţă pentru primul-ministru să atace justiţia acum, fiind încolţit de baronii locali care au probleme cu legea, dar ceea ce a spus aseară arată modul de a gândi al lui Victor Ponta şi cât de periculos poate fi pentru România ca din noiembrie încolo ţara aceasta să fie în totalitate sub ocupaţia acestor oameni', a spus Udrea.

De asemenea, aceasta a subliniat că dreptatea trebuie făcută de justiţie, nu de premier, care 'nu diferă cu nimic în mentalitate de baronii PSD'.

'Dreptate face justiţia, nu face Victor Ponta, iar declaraţia aceasta arată că Victor Ponta, din păcate, deşi tânăr, nu diferă cu nimic în mentalitate de baronii PSD, de cei care l-au adus în funcţia pe care o ocupă, l-au pus în fruntea Guvernului, l-au pus în fruntea partidului şi acum desigur îl comandă pentru că au autoritate asupra lui. Ei îl ţin ceea ce este', a mai spus Udrea.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
13 apr, 2014
Burebista
deratizare
Antena 3 si Romania Tv ar trebui imediat inchise si puse in discutia CSAT!!!
Este de interes national sa fim corect informati si sa stim ce alegem din ceea ce vedem pe micile ecrane sau ce citim in presa!!!
Ce vedem la aceste doua televiziuni decat dezimformare si manipulare???
Cum este posibil ca doi dintre cei mai mari infractori sa aibe la dispozitie spatiu de difuzare care continuu minte si manipuleaza....Asa ceva nu este admis cu atat mai mult cu cat informatia deformata transmisa este platita de consumator! Ce cumpar? Un fals? Si statul nu ma apara cand constati la fiecare minut cum sunt furat??? sa lasam hotii sa manipuleze si sa vina din nou sa fure doar pentru ca si-au creat instrumente de manipulare??? Antena 3 si Romania Tv astea sunt: Instrumente prin care niste hoti pun la cale jafuri de proportii nationale.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ