Udrea: Presupun că Ungureanu s-a dezis de preşedinte la recomandarea consultanţilor

| 07 iul, 2014

Preşedinta Partidului Mişcarea Populară (PMP), Elena Udrea, a declarat luni că probabil Mihai Răzvan Ungureanu, liderul Forţa Civică, s-a dezis de preşedintele Traian Băsescu la recomandarea consultanţilor politici.

'Săptămâna trecută a fost un moment în care domnul Ungureanu a găsit de cuviinţă să se dezică de preşedinte pentru că se întâmplă tuturor ca cei care sunt consultanţi politici să le recomande să ducă un astfel de discurs: 'Acum, pe final de mandat, discursul tău ar trebui să fie acela de separare de preşedinte'. Presupun că domnul Ungureanu a cedat şi la astfel de recomandări şi l-am văzut în foarte multe ipostaze dezicându-se de Traian Băsescu', a spus Udrea, luni, la sediul PMP.

Aceasta a precizat că Ungureanu dă astfel un semnal către electorat că este un oportunist.

'Să te dezici de un om, poţi să o faci, nu e o problemă, ţine de caracterul fiecăruia, dar nu te poţi dezice de valori pe care le-ai susţinut în trecut, dacă le-ai susţinut din convingere. Nu poţi să spui astăzi că ceea ce ai susţinut în 2012, lucrurile pentru care te-ai dus în campania de referendum pentru demiterea preşedintelui şi pentru care ai venit pe scenă nu erau lucrurile în care ai crezut. Dacă astăzi vii şi spui că nimic din ceea ce ai spus atunci nu era ce ai crezut tu, înseamnă că dai către electorat un semnal foarte clar că eşti un oportunist', a arătat preşedinta PMP.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ