Uimitoarele PROFEŢII ale unui unui rabin din secolul XVIII: După Ucraina, RUŞII VOR ATACA...

| 08 mai, 19:10

Un rabin din secolul XVIII a profețit intrarea rușilor în Crimeea. Dar nu e decât începutul pentru o nouă campanie expansionistă. „Capturarea unui oraș din Crimeea de către ruși e și primul semn că se apropie ziua venirii lui Mesia”, mai spunea Vilna Gaon.

Vilna Gaon, figură proeminentă a lumii ebraice din Estul Europei, în cea de a doua jumătate a secolului al XVIII-lea, a profețit evenimentele care se succed azi cu repeziciune, în Crimeea și Ucraina, și le-a legat, surprinzător, de „răscumpărarea mesianică a evreilor”, fixând foarte aproape acea dată, cunoscută sub numele de Geulah.

„Când vei auzi că rușii au invadat Crimeea, vei ști că au început să bată clopotele pentru Geulah. Când vei auzi că rușii au intrat în Constantinopol, pregătește-ți hainele de Shabbos și așteaptă apariția lui Mesia. Pașii lui Mesia se aud tot mai aproape, după ziua în care Rusia capturează marele oraș Crimeei”.

Citeşte şi: MARELE CUTREMUR se apropie! Profeţia care descrie momentul

Profeția lui Vilna Gaon este similară cu altele din aceeași perioadă – din lumea creștină, de data aceasta – care se referă la creșterea Rusiei și recucerirea Constantinopolului de la turci. După ce Rusia va ataca Turcia, aceasta va fi măcinată de revoluție, iar în Anglia va începe un război civil, spun profețiile, potrivit efemeride.ro.

Cine a fost Vilna Gaon? Rabinul orașului Vilnius, pe numele său adevărat Elijah ben Shlomo Zalman Kremer, supranumit și Elijah din Vilna (Vilnius) sau Gra (acronim pentru Gaon Rabbenu Eliyahu), a trăit la Vilnius între anii 1720-1797. Cunoscut talmudist și kabbalist, lider spiritual al comunității evreiești din Lituania și Polonia, i se spunea în ebraică „ha-Gaon he-Chasid mi-Vilna”, ceea ce ar însemna ”sfântul geniu din Vilnius”.

Este autor al multor texte asupra Talmudului și a Thorei, ca și asupra unor texte ebraice din Evul Mediu, precum și al unei superbe cărți de proverbe. S-a ocupat, de asemenea, de traduceri – de exemplu, a tradus cărțile de geometrie ale lui Euclid în ebraică.

loading...

Ştirile orei

STIRIDESPORT.RO
h
1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
09 mai, 12:39
tyrex
Dar Israelul cand o sa-l atace Rusia ca doar asta a mai ramas sa le puneti in carca rusilor. Dar ca perciunatii omoara mai rau ca Hitler, ca acapareaza teritoriile altora far rusine si jena omorand in nestire, ca sfideaza intreaga omenire si aplica fara mila Noua Ordine Mondiala transformand tot globul intr-o coloonie de scalvi la discretia lor ,asta nu ghiceste renumitul rabin? Cele 21 de percepte ale planului diabolic al Illuminati nu le-a ghicit ? Cata minciuna si abureala inconstienta numai si numai pentru a prostii lumea si a o aduce in starea de zombi ca sa fie dusa la abator fara cracnire. Asta nu ghiceste vad nici un profet dar realitataea o dovedeste din plin. Oricum tripleta ISIS-iudeo-ricana va aduce un razboi mondial devastator care le va fii fatal si lor. Prostia, aroganta si imbecilitatea se plateste din plin.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ