ULUITOR! Rareş Bogdan dă în judecată DNA

| 13 mar, 20:06

Rares Bogdan a reactionat vehement la stenogramele DNA aparute in presa in care Marian Vanghelie sustinea ca Rares Bogdan este omul sau de legatura cu Klaus Iohannis pentru a realiza impreuna o noua majoritate in Senat. El a anuntat ca va da in judecata DNA-ul pentru defaimare.

"Ce puteam eu sa fac? M-am intalnit cu 10 minute inainte de emisiune in ianuarie cu domnul presedinte si dupa emisiune am ramas inca 4-5 minute, insa nu eram singuri. Nu sunt curea de transmisie intre nimeni si nimeni, nu ma ocup de constructie de majoritati. Nu m-a rugat nici sa fac ceva, nici sa spun ceva la televizor.

Intre mine si Iohannis exista o relatie de jurnalist-presedinte al Romaniei. N-am fost niciodata acasa la Klaus Iohannis, nici nu stiu unde locuieste", a spus Rares Bogdan la un post de televiziune.

El recunoaste insa ca este prieten cu Marian Vanghelie, dar ca nu discuta cu el decat despre ceea ce discuta in mod firesc un politician cu un jurnalist. "Nu e nici mama nici sotia mea sa vorbesc zilnic cu Marian Vanghelie. Am sa dau in judecata DNA pentru defaimare pentru ca numele meu nu avea ce sa caute acolo (n.r. in referatul DNA) Vorbesc cu 40 / 50 de politicieni saptamanal", a spus Rares Bogdan.

"O sa dau in judecata procurorul de caz, DNA-ul si pe doamna Kovesi. Nu o sa stau cu mainile in san". a mai spus Rares Bogdan.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ