Un bărbat trăiește cu un leu de munte în casă

| 06 mai, 2014

Unii își cumpără o pisică, un câine sau niște peștișori pe post de animale de companie. Un bărbat a hotărât să își ia o pisicuță mai mare de care să aibă grijă.

Multe femei ar fi înspăimântate ca partenerul lor de viață să doarmă în brațele unui leu de munte, dar Lenore Infanti a înțeles că soțul ei, Mario, este un om extrem de curajos, scrie yahoo.ro.

Cei doi au adoptat-o pe Sasha atunci când era doar un puiuț, iar acum o consideră fiica lui și ar face orice ca să îi fie bine. Între ei s-a dezvoltat o relație de prietenie și de afecțiune, iar Sasha pare să fi uitat de instinctele sale criminale.

Sasha a crescut foarte mult, iar la prima vedere pare extrem de înfiorătoare, dar se comportă precum o pisicuță atunci când își vede prietenii.

Atunci când este plecat de acasă, Sasha miaună și așteaptă să îl vadă pe Mario cât mai curând.

„Este ca fiica mea, ca fetița mea de 90 de kilograme. E o relație pe viață. Dacă nu ești dispus să îți pui întreaga viață în acest lucru, atunci nu ar trebui să deții un asemenea animal de companie. I-am dat să sugă lapte cu biberonul timp de 4 luni și am stat permanent cu ea. Acum este o pisicuță adultă și o iubim”.

Tag-uri: leu, pisica
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ