Un celebru cântăreţ îl atacă pe patriarh: Este cel mai negativ exemplu de credinţă şi bunătate pentru români

| 15 sep, 2014

Solistul trupei Vunk, Cornel Ilie, spune că patriarhul este cel mai negativ exemplu de credinţă şi bunătate pentru români.

Solistul trupei Vunk atacă virulent politicienii de toate culorile si autoritatile bisericesti in cel mai recent cintec al lor “Ne facem auziti”.

Cornel Ilie spune ca a scris cintecul fiind revoltat de reactia Bisericii la opiniile celor care protestau ca a sfintit o televiziune cu un “trafalet” si de ipocrizia de care dau dovada inaltele fete bisericesti in raport cu credinciosii, deci si in raport cu el.

Citeşte şi: Reacția Patriarhiei la sfințirea redacției Trinitas cu trafaletul


"Exista o limita pe care spunem mereu ca au atins-o cei din politica romaneasca. Cu fiecare an, cu fiecare partid si cu fiecare campanie electorala, limitele astea sunt din ce in ce mai depasite, dar numai spre mai rau.

Mai nou, Biserica Ortodoxa Romana se ia la intrecere cu ipocrizia, lacomia si aroganta politicienilor si isi face de ras credinciosii, printre care ma numar si eu. Cred prea tare in Dumnezeu ca sa nu cred ca Patriarhul nostru este cel mai nepotrivit exemplu de credinta si bunatate pentru romani. Eu, ca alte milioane de romani, simtim sa ne facem auziti. Este momentul nostru, al celor care credem in Romania", spune Cornel Ilie.


Videoclipul piesei "Ne facem auziti"  va fi lansat in cursul acestei saptamini.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
17 sep, 2014
BOR Breaking News
La Patriarhie au fost expuse moaştele Mielului cu O Nară

Începând de astăzi, toţi credincioşii care vor ajunge în zona Dealului Mitropoliei din Bucureşti se vor putea închina la racla cu moaştele Sfântului Miel cu O Nară. Aducerea acesteia în România este rezultatul a patru luni de discuţii purtate între reprezentanţii Bisericii Ortodoxe Române şi călugării de la Muntele Athos. Aceştia consideră că efortul le va fi răsplătit pe măsură, mai ales din punct de vedere financiar.

“Mielul cu O Nară alină suferinţele din sufletele celor care cred în puterea sa vindecătoare. Fără sacrificiul suprem al acestuia, n-am fi ajuns să avem o credinţă bimilenară. Sau dacă am fi avut, aceasta n-ar fi fost desăvârşită. Rugămintea pe care o am faţă de credincioşi este ca aceştia să sărute cuviincios mielul şi să reţină faptul că mai întâi pielea trebuie dată înapoi.” a declarat purtătorul de cuvânt al Patriarhiei, Iulian Capsache.

Viaţa Sfântului Miel cu O Nară a fost una agitată, care s-a terminat într-un mod nefericit. El a fost prigonit de femei, care îl frecau până când i se făcea rău şi vomita. Spre sfârşitul vieţii, acesta a fost prins de câteva păgâne care l-au decalotat şi apoi l-au îngropat. În tradiţia populară se spune că Mielul Mântuitor a înviat într-a treia zi după fripturi şi s-a ridicat la ceruri, iar ortodocşii consideră că expresia “Credincioşi, să luaţi mielul !” este de bine.

Patriarhul Daniel promite că va continua să aducă în ţară rămăşiţe trupeşti ale câtorva sfinţi în perioada ce urmează: “Dacă se vor îmbulzi şi la următoarele sărbători, credincioşii vor avea câteva surprize foarte plăcute printre care se numără moaştele Ciocănitoarei Woody şi mantia Cuviosului Superman.”

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ