Un celebru prezentator de televiziune s-a retras după 33 de ani de activitate. VIDEO

| 21 mai, 14:49

Unul dintre cei mai cunoscuţi realizatori de televiziune din istorie a prezentat pentru ultima oară emisiunea care l-a consacrat. David Letterman, cel mai longeviv prezentator de talk-show de noapte din istoria televiziunii, a prezentat pentru ultima oară "Late Show".

După 33 de ani în care a fost urmărit de zeci de milioane de telespectatori, David Letterman, în vârstă de 68 de ani, a spus adio unei cariere care a ținut în fața televizoarelor, săptămânal, aproape trei milioane de telespectatori.

Jim Carrey, Jerry Seinfeld, Alec Baldwin, Bill Murray şi Chris Rock sunt doar câteva dintre starurile care au vrut să-şi ia personal la revedere de la cel mai longeviv prezentator de talk-show de noapte. David Letterman şi-a început cariera de prezentator de talk-show în 1982, la postul NBC. 11 ani mai târziu, el a trecut la rivalii de la CBS, unde a început să prezinte "Late Show".

Locul lui David Letterman va fi luat de Stephen Colbert.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ