Un elicopter s-a prăbușit în Harghita. Pilotul a murit

| 26 sep, 11:55

Un elicopter de mici dimensiuni s-a prăbușit, sâmbătă dimineața, la ieșirea din Odorheiu Secuiesc spre Lupeni, pilotul, de 39 de ani, pierzându-și viața, a declarat șeful Centrului Operațional al ISU Harghita, col.Ovidiu Dudu.

O singura persoana se afla la bord si a murit, dupa ce aparatul s-a lovit de sol.

Apelul la serviciul de urgență s-a primit la ora 10:44 şi imediat un echipaj de prim ajutor a mers la faţa locului pentru a acorda primele îngrijiri medicale răniţilor. Din păcate, când au ajuns acolo pompierii și jandarmii au găsit aparatul de zbor în flăcări. După stingerea incendiului, s-a descoperit corpul neînsuflețit al pilotului, un bărbat de 39 de ani.

"Din păcate pilotul nu a supravieţuit. Apelul a venit prin 112 în această dimineaţă şi la faţa locului s-au deplasat forţe de la ISU, respectiv pompieri şi echipaj SMURD. Au ajuns repede. Elicopterul era căzut într-o zonă împădurită, cu incendiu. Este un aparat de zbor uşor, de mici dimensiuni. Nu ştim deocamdată ce s-a întâmplat", a declarat Raed Arafat pentru România TV.

Deocamdată nu se cunosc împrejurările în care s-a produs accidentul, echipele de intervenție deplasându-se la fața locului.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ