Un experiment INCREDIBIL. Cum arată casa construită din GUNOAIE

| 23 iun, 2014

Studentii si profesorii de la University of Brighton au pus la cale un experiment cu adevarat iesit din comun. Au vrut sa demonstreze ca traim vremuri in care risipim resurse importante, ca aruncam la gunoi lucruri care pot fi refolosite.

S-au gandit cum ar putea ilustra cel mai bine acest lucru, iar ideea care a starnit entuziasmul general a fost aceea de a construi o casa, relatează GadgetReport.ro

S-au pus pe lucru si au adunat din oras toate deseurile pe care le puteau strange – printre altele 20.000 de periute, 2 tone de blugi, 4000 de cutii de dvd-uri, 2000 de diskete, 2000 covoare. Le-au dus in campus si au trecut la munca.

Arhitectul Duncan Baker-Brown a realizat un proiect ingenios si, cu hartile in mana, au trecut la asamblarea casei.

Structura de rezistenta si podelele au fost facute din lemn reciclat, iar peretii din gunoaiele reciclate si presate. In total 11 tone de deseuri au fost folosite in constructia casei.

Pentru a face materialul cat mai rezistent, dar si pentru izolarea casei, au folosit banda de la 4000 de casete video si cauciucurile de la 500 de biciclete.

Tot de la biciclete s-au refolosit cadrele acestora pe post de conducte pentru apa si canalizare.

Cum arata casa din gunoaie, vedeti in clipul video de pe GadgetReport.ro

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ