Un fotbalist care ştie doar maghiara şi ţine cu Ungaria, chemat la echipa României

| 05 apr, 2014

Fotbalistul Fejer Csongor, goalkeeperul in varsta de 18 ani al celor de la ASA Targu Mures, a fost convocat recent la nationala U19 a Romaniei. Sportivul nascut in judetul Covasna vorbeste doar limba maghiara si se declara suporter al reprezentativei Ungariei.

Povestea lui Fejer Csongor este una interesanta. A fost adus la ASA Targu Mures de la o formatie de Liga III, unde a impresionat, si a primit sansa de a evolua chiar in derbiul cu CS Mioveni. A facut-o bine si nu a primit gol.

Prosport anunta ca tanarul goalkeeper i-a uimit pe spectatorii meciului in momentul in care a primit indicatiile din partea antrenorului prin intermediul fundasului Laszlo Sepsi, transformat peste noapte in translator.

"Este dintr-un sat din judetul Covasna si se descurca foarte greu in romana. Nu-i chiar ca unul din Brazilia, care nu intelege nimic, dar se descurca greu. Trebuie sa invete si limba romana. Indicatiile le mai intelege, dar cateodata ii traduc si jucatorii care vorbesc atat maghiara cat si romana", povesteste antrenorul Adi Falub.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ