Un iaht cu opt oameni la bord a eșuat în dreptul plajei de la Vama Veche

| 06 iul, 2013

Un iaht la bordul căruia se aflau opt turiști a eșuat, sâmbătă după-amiază, în dreptul plajei Vama Veche, după ce a rămas fără propulsie, iar patru ambarcațiuni au fost trimise la fața locului și au reușit să tracteze iahtul, fără ca turiștii să fie răniți.

Potrivit reprezentanților Gărzii de Coastă Constanța, incidentul s-a petrecut în jurul orei 15.30, fiind anunțat de către turiștii de pe iaht prin serviciul 112. Iahtul, cu care cei opt turiști ieșiseră la plimbare, a rămas fără propulsie, fiind împins de curenți către mal, unde a rămas blocat în nisip, la aproximativ 25 de metri de țărm.

În ajutorul turiștilor au fost trimise două ambarcațiuni ale Grupului de Nave Mangalia, dar au plecat și două iahturi private, de mare capacitate, din Portul Turistic Mangalia. Ambarcațiunea a fost tractată în Portul Turistic Mangalia, fără ca vreuna dintre persoanele aflate la bord să fi fost rănită.

Căpitănia Mangalia a declanșat o anchetă în acest caz.

Tag-uri: iaht, Vama Veche
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ