Un important post de SPORT din România dispare de pe TV

| 04 noi, 2014

Postul de televiziune Sport 1 își încetează emisia în România. Postul difuza, printre altele, campionatul de fotbal american (NFL) şi cel de hochei (NHL).

Sport 1 îşi va înceta emisia în România, miercuri, 5 noiembrie, la opt ani după lansarea pe piaţa audiovizualului românesc. În România, Sport 1 este difuzată pe aceeaşi frecvenţă cu televiziunea pentru copii Megamax. Astfel, Sport 1 emitea seara, iar Megamax, în prima parte a zilei.

Potrivit unui comunicat al companiei AMC Networks International Central Europe, televiziunea de acţiune şi aventură pentru copii şi adolescenţi îşi extinde, începând de miercuri, de la ora 7.00, programul de difuzare, de la 15 ore la 24 de ore pe zi. Sport 1, care era difuzat pe aceeaşi frecvenţă ca Megamax, îşi va înceta emisia, conform comunicatului oficial al companiei.

Mai multe, pe romaniatv.net.

 

 

 

Tag-uri: grila TV, sport 1
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
05 noi, 2014
Anghel
Cursuri afaceri online GRATUIT. Daca vrei sa inveti cum sa castigi cel putin 300 $ pe luna si sa ai propria ta afacere, trimite mesajul “trimite curs” la mail : [email protected] si vei primi toate informatiile necesare. Rog seriozitate maxima si ambitia de a reusi, pentru ca voi lucra numai cu oameni corecti, seriosi, harnici si perseverenti, care stiu sa astepte rasplata intarziata. Drumul este lung si sigur, dar asigura stabilitatea financiara pe viata.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ