Un lac misterios a apărut în mijlocul deşertului african

| 04 aug, 2014

Un lac misterios a apărut din senin în mijlocul deşertului african. Bazinul acvatic ce se întinde pe o suprafaţă de un hectar şi are o adâncime de aproximativ 18 metri a fost descoperit  acum trei săptămâni în pustiul din Tunisia, de către un grup de păstori.

Lacul cu apă turcoaz la început a căpătat între timp o culoare verzuie.Chiar şi aşa, temperaturile de peste 40 de grade Celsius i-a făcut pe sute de localnici să vină să vadă minunea şi să se răcorească.

Totuşi, specialiştii avertizează că apa ar putea fi contaminată cu fosfaţi, substanţe ce pot lăsa după descompunere reziduuri radioactive. Deocamdată, oamenii de ştiinţă nu au o explicaţie pentru apariţia bruscă a lacului. Unii cred însă că activitatea seismică din regiune a cauzat ridicarea apelor subterane la suprafaţă.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ