Un primar recunoaşte: ”Am dus oamenii cu autobuzul la vot”

| 25 mai, 2014

Primarul din comuna băcăuană Zemeş, Costel Dudău, a confirmat sesizarea făcută de un partid politic la Biroului Electoral Judeţean (BEJ), prin care era reclamat că a pus la dispoziţia alegătorilor din satul Chilii un mijloc de transport.

Primarul Costel Dudău este acuzat, într-o sesizare adresată Biroului Electoral Judeţean Bacău, că ar fi organizat transportul mai multor alegători, cu un autobuz, la secţii de votare.

‘Sesizarea, singura primită oficial până la ora 15,00 la BEJ, a fost remisă spre cercetare către Inspectoratul Judeţean de Poliţie. În funcţie de rezultatul anchetei se va decide dacă se impune luarea de măsuri legale’, a declarat, pentru Agerpres, Constantin Chiriac, purtător de cuvânt al BEJ Bacău.

‘Sunt opt kilometri pe care oamenii trebuie să îi străbată până la secţia de votare. Nu cred că este nimic ilegal, deoarece maşina transporta toţi oamenii doritori de a merge la vot, indiferent de ce culoare politică au sau ce vor să voteze. Nu li se ia bani, nu li se dă nimic. Le-am pus la dispoziţie un mijloc de transport din satul Chilii la secţia de votare de la şcoala din Bolătău. Avem şi o hotărâre de Consiliul Local, aprobată de toţi consilierii din Zemeş, indiferent de culoarea lor politică, prin care au fost de acord să folosim maşina pentru că la Chilii sunt foarte mulţi oameni bătrâni, care nu pot merge pe jos opt kilometri’, a precizat primarul din Zemeş.

Costel Dudău a spus că totul i se trage de la ‘nişte reclamagii din comună, care au şi o pagină de internet’.

‘Eu fac asta pentru oameni că de aia m-au ales’, a precizat edilul şef din Zemeş.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ