Un român s-a pierdut în Londra. Autorităţile sunt în alertă

| 17 ian, 2014

Un român în vârstă de 63 de ani, care venise în vizită la fiul său de Crăciun, s-a pierdut în Londra după ce nu a reuşit să se urce în acelaşi metrou cu fiul său în timp ce se îndrepta către centrul capitalei britanice, informează The Independent, citat de Agerpres.

Vasile Belea (63 de ani) a dispărut marţi în staţia Stockwell din sudul Londrei. El urma să ajungă în centrul oraşului împreună cu fiul său, însă uşile metroului s-au închis înainte ca bărbatul să poată urca şi el.

Poliţia a lansat o anchetă pentru găsirea bărbatului care urma să se întoarcă în România la sfârşitul lunii ianuarie.

Ofiţerul care conduce ancheta a afirmat că Vasile Belea venise să îşi petreacă sărbătorile de iarnă împreună cu fiul său. Echipa de anchetă crede că bărbatul s-a urcat în trenul următor sau ar fi încercat să se întoarcă la Hackbridge, Sutton, unde locuieşte fiul său.

El vorbeşte foarte puţin limba engleza şi nu avea cu el medicamentele pe care le ia pentru artrita de care suferă. Bărbatul avea însă bani la el în momentul dispariţiei şi un card de călătorie Oyster. El avea şi un telefon mobil, însă nu şi card SIM, astfel că nu poate fi contactat.

Bărbatul era îmbrăcat în momentul dispariţiei cu blugi, o haină lungă neagră şi o şapcă neagră. Poliţia britanică a distribuit fotografia bărbatului şi a cerut oricărei persoane care l-a văzut să sune pentru a oferi informaţii la numele 999 sau 116 000.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ