Uraganul Gonzalo se îndreaptă spre România, după ce a provocat moartea unei persoane în Marea Britanie

| 21 oct, 2014

Un uragan devastator se îndreaptă ameninţător spre ţara noastră. Este vorba despre uraganul Gonzalo, care a provocat marţi moartea unei persoane în Marea Britanie.

Uraganul Gonzalo, care a provocat marţi moartea unei persoane în Marea Britanie, se îndreaptă ameninţător spre România. Un pieton a fost lovit de un copac doborât de vânt la Londra, iar sute de case au rămas fără curent electric. Uraganul a lovit săptămâna trecută insulele Bermude şi a lăsat în urmă pagube impresionante.

Uraganul Gonzalo afectează în aceste ore întregul arhipelag britanic. Vântul puternic, care a atins pe alocuri viteze de peste 120 de kilometri pe oră, a dat peste cap traficul în Regat. Aproximativ 10% din cursele de pe aeroportul Heathrow au fost anulate. De asemenea, mai multe drumuri au fost închise, de teama alunecărilor de teren. Majoritatea feriboturilor au rămas în porturi, iar trenurile din toată ţară au întârzieri.

La sfârşitul săptămânii trecute, Gonzalo, aflat atunci la intensitate maximă, a lovit in plin insulele Bermude. Rafalele de vânt au depășit 200 de kilometri la oră. Mii de oameni s-au refugiat din calea urgiei. 

Peste 29 de mii de locuinţe au rămas fără curent din cauza puternicului uragan. Zeci de bărci au fost distruse de valurile puternice, iar pagubele se ridică la zeci de milioane de dolari.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ