USR începe strângerea de semnături pentru parlamentare. Primul cort va fi amplasat în Piaţa Universităţii

| 26 sep, 10:56

Uniunea Salvaţi România anunţă că va amplasa, luni, în Piaţa Universităţii, un prim cort în vederea strângerii semnăturilor pentru participarea la alegerile parlamentare, după ce a aşteptat 30 de zile o autorizaţie din partea Primăriei Capitalei, dar solicitarea a rămas fără răspuns.

"Primăria Capitalei nu a răspuns solicitării Uniunii Salvaţi România privind amplasarea de corturi. Azi voi instala primul cort, autorizat prin aprobare tacită. (...) USR a depus cererea pentru amplasarea corturilor în vederea strângerii semnăturilor necesare pentru participarea la alegerile parlamentare pe 26 august, dată de la care au trecut 30 de zile", a anunţat liderul USR, Nicuşor Dan, pe pagina sa de Facebook. 

El a precizat că acest prim punct pentru strângerea semnăturilor, de la Piaţa Universităţii, urmează să fie amplasat la ora 12,00, însă USR intenţionează să instaleze astfel de corturi, pe parcursul zilei, în toate sectoarele Capitalei. 

"Considerăm că solicitarea de autorizare intră sub incidenţa legii privind procedura aprobării tacite, care prevede că, după expirarea termenului stabilit pentru emiterea autorizaţiei şi în lipsa unei comunicări scrise din partea autorităţii administraţiei publice, solicitantul poate desfăşura activitatea, presta serviciul sau exercita profesia pentru care s-a solicitat autorizarea", a menţionat Nicuşor Dan. 

Pe 23 septembrie, deputatul Remus Cernea, care doreşte să candideze independent la alegerile parlamentare, a amplasat un cort pentru strângerea semnăturilor în Piaţa Unirii, anunţând că a depus în urmă cu 30 de zile o solicitare la Primăria Capitalei în vederea obţinerii unei autorizaţii, dar că nu a primit niciun răspuns.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ