USR PLUS şi PNL au început să îşi caute reciproc traseiştii

| 08 sep, 15:20

Alianța USR PLUS și PNL au început un război legat de racolările de candidați de la alte partide. După ce un lider local din USR Gorj a acuzat PNL că face liste cu traseiștii intrați în USR PLUS, alianța îi acuză pe liberali într-un comunicat de presă că ar fi pus pe listele de la alegerile locale peste 6.000 de candidați care au trecut prin alte partide, iar peste 500 de candidați liberali la alegerile locale ar fi traseiști.

Mai mult, USR PLUS arată că 225 dintre candidații PNL la primării provind din PSD, iar 100 de la ALDE, potrivit G4Media.ro.

Atacurile dintre cele două partide vin pe fondul alianței din București, unde USR PLUS și PNL susțin candidați comuni la primăria generală și primăriile de sector.

Alianța condusă de Dan Barna și Dacian Cioloș cere PNL să ”oprească atacurile împotriva candidaților săi” și citează informații potrivit cărora conducerea PNL le-a cerut organizaţiilor din ţară să numere câţi candidaţi USR PLUS la alegerile locale provin din alte partide.

Surse din conducerea PNL au confirmat pentru G4Media.ro că Secretariatul General al partidului a transmis o circulară către toate filialele din țară cărora le-a cerut să transmită la centru situația candidaților USR PLUS la primării, mai exact câți dintre aceștia provin de la alte partide. Potrivit acestor surse, și pe listele de candidați ai USR PLUS ar fi traseiști de la PNL și PSD.

Citeşte şi Doi traseiști politici, primiți în PNL București și Neamț, deși Ludovic Orban declarase că partidul a închis ușile pentru PSD

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ