Valea poluată de lângă Roşia Poieni, inclusă într-un film de promovare a României pe internet

| 20 ian, 2014

Munții Apuseni și lacul de steril de la Gemăna- Valea Șesii au fost incluse într-un film despre frumusețile României. Pe muzica lui Ciprian Porumbescu câteva dintre cele mai frumoase locuri din România sunt  imortalizate într-o producție video, care poartă semnătura lui Laurențiu Bălăceanu.

ilmările au durat 9 luni și cuprinde peisaje, monumente și localități din  Munţii Apuseni, Valea Drăganului, Delta Dunării, Dumbrava Sibiului, Sighişoara, Cazanele Dunării.

Și Coloana Fără de Sfârşit realizată de Brâncuşi din Târgu Jiu, oraşul Sibiu, Castelul Bran, Castelul Corvinilor din Hunedoara, Castelul Peleş din Sinaia, Piaţa Sfatului din Braşov, Cluj-Napoca, Biserica îngropată în lacul de steril din Valea Şesii – Geamăna, Sarmizegetusa Regia şi Bucureştiul, apar în această filmare.

Laurenţiu Bălăceanu este un român pasionat de fotografie şi înregistrări video aeriale, care întâi de toate, a fost pasionat de pilotajul prin radiotransmisie, iar mai apoi s-a gândit să ataşeze mikrokopterului un aparat digital cu care să imortalizeze imagini de o frumuseţe aparte.

Tag-uri: romania, Valea Sesii
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ