Varianta noua pentru Steaua! Cine poate sa preia 60% din actiunile clubului

| 01 sep, 08:20

Gigi Becali recunoaste ca Steaua a devenit o povara pentru el si n-o mai poate tine singur! Radoi si Olaroiu pot deveni actionari principali! Becali vrea sa le cedeze 60 la suta din Steaua.

Gigi Becali - 40 la suta, Radoi - 30 la suta si Olaroiu - tot 30 la suta! Culmea fotbalului romanesc, Becali nu este astazi patron la Steaua - pe hirtie cumnatul sau Geambazi are 90% din club. Duminica seara minsitrul apararii a recunoscut ca generalii dintr-o armata NATO se pregatesc sa bage clubul Steaua in liga a 4-a pentru marile derbyuri cu Glina si Ciorogirla. Becali a reactionat mai violent ca niciodata, avand mutarea cu Olaroiu si Radoi in plic.

"De ce sa stea 4 ani sa vina din liga a 4-a? Nu ma tata ti-o dau pe asta, gratis, 0, nimic! Iau 10 jucatori si iau campionatul cu ei si ma duc in Liga Campionilor cu Voluntari!", a anuntat Becali.

Variantele depozitului de jucatori sunt Voluntari si chiar Astra, spune Becali, pentru ca echipa miliardarului Nicolae e lider dar se pregateste de insolventa - chiar si Sumudica se pregateste sa-si ceara banii in instanta. Noii actionari ai Stelei din planul Becali, Radoi si Olaroiu pot relua negocierile cu Armata pentru sigla. Daca-si face echipa, armata va trebuie sa treaca pe lista de shopping pe linga tancuri si avioane F17 niste fotbalisti.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ