Vasile Avram, fostul şef al arbitrilor, condamnat la 3 ani de închisoare cu executare

| 08 apr, 19:13

Vasile Avram, fostul şef al arbitrilor, a fost condamnat la 3 ani de închisoare în Dosarul "Mită în Elicopter". Decizia a fost luată de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Confrom procurorilor, în timp ce era observaor de joc la meciul dintre ASA Tg. Mureş şi U Cluj, Vasile Avram ar fi primit de la Sorin Ţerbea, între timp decedat, 19.000 de euro pentru a delega arbitri agreaţi de ardeleni. În plus, ar fi beneficiat si de transport cu elicopterul pe ruta Bucuresti Târgu Mureş şi retur, scrie romaniatv.net

Cazul "Mită în elicopter" s-a încheiat după 53 de termene. Pe rând, din 2011 încoace, Vasile Avram şi ceilalţi inculpaţi în dosarul "Mită în elicopter" au fost arestaţi (2011), apoi achitaţi (2013). Două dintre personajele centrale, Sorin Ţerbea şi Nicolae Iacobescu, au decedat între timp într-un accident de elicopter în iulie 2013.

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ