Vasile Blaga, despre premierul Ponta: Orice demnitar, din orice țară democratică, aflat în situația domniei sale și-ar fi dat

| 14 iul, 14:44

Vasile Blaga a vorbit despre situația premierului Victor Ponta și este de părere că "orice demnitar din orice țară democratică aflat în situația domniei sale și-ar fi dat demisia".

Copreședintele PNL spune că acest lucru ar fi fost un gest de onoare și curaj, însă premierul este interesat să stea cât mai mult la Palatul Victoria și subliniază că acesta spune că este susținut de coaliție. Blaga precizează că cei din coaliție "se susțin pe ei".

Pe de altă parte, pe 28-30 august, la Gura Humorului, se vor stabili prioritățile și vor fi prezentate proiectele de legi "cu care vom veni în fața românilor, politicile publice ale noastre ca să putem răspunde la o întrebare normală a cetățeanului".

Totodată, până la 1 august se vor stabili date privind evaluarea finală a candidaturilor pentru primării, fiecare organizație va face analiza candidaților.

 

Citeşte şi: Băsescu îl atacă DUR pe Ponta: "Mincinosul naţional încearcă să ne convingă că, dacă ar demisiona, ar trăda electoratul"

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ