Vasile Blaga face anunțuri importante despre viitorul PNL

| 07 ian, 21:54

Anul 2014 este unul dintre cei mai importanți ani din istoria PNL. Liberalii au dat președintele țării, o premieră pentru ei, și au fuzionat cu PDL. Noul partid are ca obiectiv câștigarea alegerilor din 2016, urmând ca în 2017 să fie aleasă conducerea formațiunii.

Traian Băsescu aprecia că o mare parte a membrilor PDL vor trece la PMP, iar fostul președinte s-a înșelat. Vasile Blaga și Klaus Iohannis au conlucrat perfect pentru unificarea celor două formațiuni, fără a pierde membri în favoarea altui partid din Opoziție. Vasile Blaga, co-președinte al PNL, anunță ce-i rezervă viitorul noii structuri.

”Nimeni nu a crezut că fuziunea va fi ceva uşor, aşa că nu fac o dramă când văd că mai sunt probleme sau că mai avem de armonizat poziţii. Vă garantez că această construcţie politică nouă se va întări şi la alegerile din 2016, lucrurile în suspensie se vor rezolva până atunci. Până una-alta, decizia prin care cele două partide au fuzionat a fost validată de victoria în cea mai grea competiţie electorală: PDL şi PNL au câştigat Preşedinţia României.”, a declarat Blaga pentru presa locală.

Tag-uri: pdl, PNL, Vasile Blaga
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ