Vasile Blaga: Nu vom primi traseişti politici ca să facem majorităţi

| 18 noi, 2014

Copreşedintele PNL Vasile Blaga a declarat marţi într-o conferinţă de presă că partidul nu va primi 'traseişti politici' pentru a face 'majorităţi' în Parlament.

'Nu vom primi traseişti politici ca să facem majorităţi. În acest moment există o largă majoritate în jurul PSD declarată ca atare de UDMR, UNPR şi aşa mai departe. Au tot ce au nevoie să vină cu acest buget magnific, în care au promis de toate, că le vor rezolva pe toate, fără să mărească taxele şi impozitele', a spus Blaga.

Întrebat dacă are în vedere posibilitatea negocierii cu alte partide pentru formarea unei alte majorităţi parlamentare, inclusiv partide care în prezent se află la guvernare, Blaga a răspuns că a observat 'poziţii diferite, contondente chiar, în interiorul unor partide' şi a dat ca exemplu poziţiile divergente ale liderilor UDMR.

'Văd că deja sunt poziţii diferite, contondente chiar în interiorul unor partide. Dacă mă gândesc numai la poziţiile divergente ale liderilor importanţi ai UDMR, de exemplu. Când vor lua o decizie, într-un fel sau altul, este problema domniilor lor, noi nu facem presiuni asupra lor', a afirmat Vasile Blaga.

Referindu-se, răspunzând unei întrebări, la cei care au plecat spre alte partide, copreşedintele PNL Klaus Iohannis a spus: 'Răspunsul este extrem de simplu şi vă rog să îl trataţi ca pe un răspuns public, pe care îl transmit tuturor celor care au crezut că le este mai bine în alt partid: să fie sănătoşi şi să rămână acolo!'.

Iohannis declarase în aceeaşi conferinţă de presă că discuţiile asupra ordonanţei de urgenţă a Guvernului în cazul traseiştilor din administraţia publică trebuie reluate, susţinând că acest act normativ 'nu are decât să pice şi în Senat', fiind respins deja de Camera Deputaţilor.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ