Veste bună pentru toţi abonaţii Oange din România

| 31 mar, 2014

Orange Romania va extinde, din 7 aprilie, reteaua telecom de generatia a patra (4G) in 90 de orase, reprezentand peste 45% din populatia tarii si, in premiera, operatorul va lansa in teste, in sase localitati, reteaua 4G+.

"Din 7 aprilie, Orange Romania va utiliza integral tot spectrul de frecvente pe care l-a achizitionat in septembrie 2012. Romania este a noua tara din lume unde este prezenta o retea 4G+. Suntem al doilea operator din estul Europei cu 4G+ si primul din Romania", a declarat, luni, intr-o conferinta, directorul tehnic al operatorului, Stefan Slavnicu.

Din 7 aprilie, dupa intrarea in vigoare a licentelor obtinute in urma licitatiei din septembrie 2012, Orange Romania va extinde reteaua 4G, care devine disponibila pentru mai mult de 45% din populatia Romaniei.

Prezenta in toate resedintele de judet, precum si in alte orase din Romania, tehnologia 4G va furniza clientilor din peste 1.000 de localitati viteze medii reale de descarcare (download) de 30 Mbps si incarcare (upload) de 15 Mbps.

"Impreuna cu noua gama de optiuni dedicate, aceste viteze pot urca la viteze medii reale de download de 60 Mbps si upload de 30 Mbps", a spus Slavnicu.

In premiera in Romania, potrivit reprezentantilor operatorului, tot din 7 aprilie, Orange Romania va permite clientilor din sase orase sa testeze reteaua 4G+, care va permite viteze de transfer de pana la 300 Mbps pentru descarcare (download), utilizand echipamente de furnizate de producatorul chinez Huawei.

Tag-uri: 4G, internet, oragne, orange 4G
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ