VESTE TERIBILĂ pentru un MARE SPORTIV ROMÂN: Are CANCER!

| 13 ian, 17:38

Mihai Leu cancer. Un fost mare campion de box și actualmente unul dintre cei mai talentați șoferi de raliu s-a îmbolnăvit de o boală groaznică. Este vorba de Mihai Leu.

Mihai Leu box. ”A fost operat acum câteva zile  de profesorul Irinel Popescu. Din păcate, da!, suferă de un cancer la rect. Nu știu cum evoluează tratamentul post-operator, dar am aflat că a fost o tumoră destul de mare! Nu este de glumă cu ce are el, sper să se recupereze”, a declarat pentru spynews.ro, sub protecția anonimatului, o sursă din interiorul spitalului Fundeni din București.

Mihai Leu are 47 de ani, a devenit celebru ca pugilist, fiind campion mondial WBO la semimijlocie în 1997. S-a retras din box în urma unei accidentări, fiind neînfrânt fără să fie vreodată înfrânt. După ce a renunțat la box a început apoi să concureze ca pilot de raliu, unde a devenit campion național în 2003, iar acum este managerul unei echipe ce concurează în Campionatul Național de Raliu.

Citeşte şi: Cum ar putea oamenii trăi mai mult și deveni mai rezistenți la cancer

"Am început un tratament. Ce să zic: o să fac o perioadă tratamentul ăsta. Totul a decurs bine, şi operaţia, am fost la încă un control, e totul în regulă", a spus Mihai Leu, pentru Antena Stars.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ