Mihai Leu s-a operat de cancer. PRIMA declarație

| 13 ian, 22:00

Un zvon a zguduit, acum câteva zile, lumea sportului românesc. Mihai Leu, 47 de ani, fostul mare campion de box și de raliu, suferă de cancer la rect.

Mihai Leu a descoperit, de curând, că este bolnav de o formă de cancer rară. Mai exact, tumora care s-a dezvoltat destul de mult a apărut în zona rectului.

"A fost operat de profesorul Irinel Popescu. Din păcate, da, suferă de un cancer la rect. Nu știu cum evoluează tratamentul post-operator, dar am aflat că a fost o tumoră destul de mare! Nu este de glumă cu ce are el, sper să se recupereze", a spus, sub protecția anonimatului, o sursă din interiorul spitalului Fundeni din București pentru SpyNews.

"Nu imi place sa vorbesc despre lucrurile acestea, insa, vreau sa ii asigur pe cei care ma iubesc si ma apreciaza ca nu mai am nicio problema. Am invins cancerul si, acum, ma simt bine!!! Am trecut printr-o interventie medicala la Spitalul Fundeni si am reusit sa imi revin. Doctorul Irinel Popescu m-a operat, iar apoi mi-am refacut analizelele. Cu ele am plecat la Viena, la o clinica de specialitate, si medicii de acolo mi-au spus clar ca nu mai prezint semnele bolii, tumora a fost inlaturata definitiv. Totusi, pentru a nu mai avea probleme, am urmat un tratament medicamentos si am facut si terapie! Repet, in acest moment, sunt bine si nu mai trebuie sa isi faca nimeni probleme. Ba chiar am inceput sa pregatesc Raliul de la Arad, competitie automobilistica pe care o organizez de ani buni, iar spre marea mea satisfactie cursa a si intrat in calendarul international, nu doar in cel autohton. Astfel ca, saptamana viitoare, ma voi duce in Italia, pentru a pune la punct toate detaliile raliului din perioada 8-10 mai. Vreau ca totul sa fie perfect la Arad", a declarat Leu, in exclusivitate, pentru WOWbiz.ro.

Mihai Leu a fost campion mondial WBO la semimijlocie în 1997. S-a retras din box în urma unei accidentări, fiind neînfrânt. După ce a renunțat la box a început apoi să concureze ca pilot de raliu, unde a devenit campion național în 2003.

 

 

 

Tag-uri: cancer, Mihai Leu
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ