Veste tristă! A MURIT soţul unei cunoscute prezentatoare tv

| 18 mar, 17:41

Valentin Costea, soţul prezentatoarei TV, Diana Mariş Costea, a încetat din viaţă, astăzi. Potrivit site-ului aradon.ro, la două săptămâni de la incidentul care l-a bagat în comă și apoi în moarte cerebrală, Valentin Costea s-a stins la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă din Timişoara.

 

Lacrimi şi durere pentru prezentatoarea TV Diana Mariş Costea. La două săptămâni de la incidentul care i-a dat viaţa peste cap, soţul ei a încetat din viaţă. Bătut cu bestialitate de un angajat care a vrut să-l jefuiască, Valentin Costea şi-a dat ultima suflare pe patul de spital. Bărbatul se afla internat la secţia de Terapie Intensivă şi era ţinut în viaţă doar de aparate, după ce a fost operat pe creier. Familia a sperat la un miracol până în ultima clipă, dar medicii au anunţat decesul său, astăzi, în jurul ore 13.30,potrivit spynews.ro.

Bărbatul care l-a snopit în bătaie pe soţul unei prezentatoare TV a fost arestat preventiv

Dan Dorel Hodiş, individul care l-a bătut crunt pe Valentin Costea, soţul prezentatoarei TV Diana Costea, şi l-a lăsat să moară, într-o baltă de sânge, se află după gratii. Odată cu decesul fostului său şef, se schimbă şi încadrarea juridică a faptei. Dacă, iniţial, acesta a fost arestat pentru tentativă de omor, acum el va fi acuzat de omor.

Tag-uri: prezentatoare TV
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ