BOMBĂ în showbiz! O CELEBRĂ prezentatoare tv se pregăteşte să devină MAMĂ

| 13 mai, 10:26

Deşi nu a trecut mult timp de la divorţ, moderatoarea TV urmează să se mute în casă nouă cu iubitul ei. Cel mai surprinzător lucru este că se pregăteşte să devină mamă.

Diana Bart a divorţat anul trecut, în luna august, după doi ani de mariaj. La câteva luni de la nefasta întâmplare, prezentatoarea Prima TV mărturiseşte că trăieşte o frumoasă poveste de dragoste alături de afaceristul Mihai Dumitrescu. Cei doi se vor muta într-un apartament de vis.

"Oriunde alegem să locuim, vom fi împreună.  Aceasta a mărturisit că se vede mamă şi se pregăteşte pentru acest capitol din viaţa sa. Am vrut o zonă frumoasă, liniştită. Apartamentul se află pe malul unui lac, într-un cartier rezidenţial, cu pază, parcare subterană (ideală iarna), sală de fitness. Mi-a plăcut foarte mult, mă simt ca într-un complex de vacanţă", a declarat Diana, pentru Ring, precizând că-şi doreşte să devină mamă curând.

"Da, mă gândesc. Pentru mine, căsătoria înseamnă în continuare una dintre cele mai importante etape din viaţă. Şi, pentru că am trecut printr-un divorţ, am acceptat asta ca pe o lecţie de viaţă, care m-a făcut mult mai matură, mai atentă în luarea deciziilor importante. Cât despre copii, îmi doresc foarte mult, să devin mamă cât de curând", a spus aceasta.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ