Vestea care îl ÎNGENUNCHEAZĂ pe Adrian Minune! Este anchetat de Oficiului pentru Combaterea Terorismului

| 17 ian, 16:38

Manelistul Adrian Minune este anchetat pentru o tranzacţie dubioasă de un milion de euro.

Adrian Minune a intrat în vizorul anchetatorilor de la Combaterea Terorismului! Conturile manelistului au fost verificate de oamenii legii după ce Agenţia Naţională de Integritate a sesizat că Adrian Minune a făcut tranzacţii suspecte de aproape 1 milion de euro, potrivit RomâniaTV.

Suma nu poate fi justificată de manelist, iar anchetatorii iau în calcul chiar şi ipoteza ca banii să fi fost folosiţi pentru finanţarea unor grupări teroriste.

Citeşte şi: Adrian Minune este la PĂMÂNT! Blestemul din jurul celui mai cunosct manelist

Avocaţii şi contabilii lui Adrian Minune au prezentat anchetatorilor mai multe documente financiare care să justifice tranzacţiile efectuate de manelist.


Tag-uri: Adrian Minune
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
17 ian, 20:38
Dan
Cat timp mai trebuie pentru ca societatea sanatoasa, cata mai e... sa puna piciorul in prag, cu interlopii, politicienii, mingicarii si toti scrijelitii, ciopartitii , scalpatii cu creasta,vandalii spatiului public, toate gunoaiele care-si dau importanta in tara asta, sfidand bunul simt, terorizandu-i de fapt, pe cei care-si vad, corect, cinstit, de treaba si se simt neaparati de nimeni ! ?

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ