Vicepremierul Paul Stănescu, la Înalta Curte: "Dacă voi fi inculpat, îmi depun imediat demisia"

| 25 ian, 09:54

Vicepremierul și ministrul Dezvoltării, Paul Stănescu, a fost chemat la ÎCCJ de către DNA. În dosar sunt anchetate finanțări de pe vremea când Stănescu era președinte CJ Olt către echipa locală de fotbal.

Acesta a declarat, când a ajuns la ICCJ: "Îmi voi depune imediat demisia, dacă voi inculpat în acest dosar".

Paul Stănescu este citat pentru joi, 25 ianuarie, la Înalta Curte. Poartă numărul 120/1/2018 și a fost înregistrat pe 17 ianuarie. Cu o zi înainte, conform deciziei CEx al PSD din 15 ianuarie, Paul Stănescu urma să fie numit premier interimar, după înregistrarea demisiei lui Mihai Tudose, conform evz.ro.

Dosarul vizează fapte din 2010. Atunci, procurorii DNA Craiova au investigat modul de finanțare a echipei de fotbal FC Aluminiu ALRO Slatina, întrucât exista suspiciunea că instituția publică a susținut financiar echipă de fotbal.

Cercetările au fost demarate în urma unui raport al Curții de Conturi pe anul 2010, care vorbea despre o finanțare nerambursabilă de peste două milioane de lei. În 2013, DNA Craiova a închis dosarul.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ