Victor Ponta a făcut anunţul. Ce se va întâmpla cu USL

| 20 noi, 2013

Premierul Victor Ponta a declarat, în această seară, că PNL va decide mâine poziţia legată de Comisia parlamentară în cazul Călăraşi, iar întrebat dacă în USL mai există armonie, el a răspuns că Uniunea funcţionează şi nu se va rupe.

"Eu am vorbit cu Antonescu la telefon luni. Am discutat despre comisii de anchetă. Astazi eu am vorbit de ancheta mare, dânsul a înţeles că e vorba de comisia din Senat. A fost o neînţelegere. Dacă ieri ne vedeam, nu mai exista această neînţelegere. Mâine e întâlnirea PNL-ului. Nu e vorba despre o persoană privată, Ioana Băsescu, e vorba de o comisie ca să studieze cum s-a retrocedat terenul. Prin diverse acte s-a tot plimbat acel teren. Până la urmă trebuie să aflăm adevărul", a declarat Victor Ponta.

Premierul a adăugat că aşteaptă decizia PNL-ului, urmând ca la sfârşitul lunii noiembrie să fie formată şi comisia de anchetă.

"Dacă mâne sunt şi ei de acrod, săptămâna viitoare se va depune cererea pentru comisie. Au lucrat colegii mei parlamentari un draf. O să îi rog ca mâine să îl transmită şi colegilor din PNL. USL-ul funcţionează. După ce se formează comisia, îşi va face programul. Eu nu voi face parte din această comisie. Noi aşteptăm răspunsul celor de la PNL şi vom acţiona în consecinţă. Dacă nu există majoritatea în Parlament nu se formează nicio comisie", a conchis prim-ministrul României.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ