UPDATE Întâlnirea de urgenţă dintre Ponta şi Antonescu s-a încheiat. La ce concluzie au ajuns

| 20 noi, 2013

Victor Ponta şi Crin Antonescu s-au întâlnit după disensiunile legate de comisia de anchetă privind terenurile Ioanei Băsescu, anunţă România TV.

UPDATE Şedinţa s-ar fi încheiat fără ca liderii USL să ajungă la o înţelegere cu privire la înfiinţarea comisii de anchetă pentru creditul contractat de fiica preşedintelui, Ioana Băsescu, susţin surse citate de hotnews.ro. Premierul Victor Ponta a plecat fără a face declaraţii, adaugă aceleaşi surse.

Premierul Victor Ponta a anunţat, marţi, că a discutat cu liderii grupurilor parlamentare pentru înfiinţarea unei comisii de anchetă în "cazul Călăraşi", deoarece comisia de la Senat are o altă misiune, respectiv analiza activităţii CEC Bank. "Mi-au spus liderii de grup PSD, şi de la PNL, şi de la PC că lucrează la formarea unei comisii comune. (...) Liderii de grup vor să propună o comisie a Camerei Deputaţilor şi Senatului care să ancheteze activitatea tuturor acelor persoane angajate în instituţiile publice legată de afacerea de la Călăraşi", a spus Ponta. El a precizat că acea comisie de la Senat se ocupă strict de activitatea CEC. "E altă prevedere regulamentară, este doar la Senat, este doar la Comisia de Buget -Finanţe şi are ca obiect o singură problemă: modul în care CEC, bancă integral de stat, a respectat legile", a adăugat Ponta.

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a negat, miercuri, că ar fi fost sunat de premier marţi şi ar fi discutat despre subiectul comisiei de anchetă privind "cazul Călăraşi", aşa cum spusese anterior Victor Ponta.

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ