Surse: Liberalii mint ca să-i facă pe plac lui Băsescu în cazul comisiei de anchetă pe creditul Ioanei Băsescu

| 20 noi, 2013

Șoc general azi printre social-democrați, când mai mulți lideri ai PNL din Parlament au ieșit să spună fie că nu sunt de acord cu înființarea unei comisii de anchetă pe cazul Călărași, fie că nu s-ar fi discutat așa ceva în USL.

Șocul provocat social-democraților nu are altceva la bază decât faptul că liberalii mint cu nonșalanță despre subiect în condițiile în care, conform unor surse bine informate, problema a fost discutată ieri de premierul Victor Ponta, președintele Camerei, Valeriu Zgonea, și toți miniștrii liberali, în biroul lui Zgonea, înainte de angajarea răspunderii Guvernului pe Legea descentralizării. Liberalii au fost de acord cu înființarea comisiei, acord întărit ulterior de Crin Antonescu, în discuția telefonică cu Victor Ponta.

Potrivit surselor noastre, contactele dintre Crin Antonescu și Traian Băsescu au ajuns în acest moment la un nivel la care liderul liberal pare să nu își mai permite gesturi radicale împotriva președintelui, căutând mai degrabă sprijinul acestuia, pentru alegerile prezidențiale de la anul.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
17 dec, 2013
Alexandru Valeriu Pantelimon
Zicala.
" Cainii latra caravana trece" antonescu , ghise si toata banda sa nu-si faca iluzii ca-i mai prostesc pe romani .Acest partidulet ridicat de PSD se inseala amarnic daca are impresia ca seamana cu PNL-ul Bratienilor-oricum nu suntem repetenti la istoria nationala.Daca demisul are impresia ca va forma din cioburi politice o majoritate parlamentara si eternul proclamat candidat la presedentia se va eternza definitiv la anul in mai in aceasta postura . Am fost blestemati odata si nu vom mai da credit la un duo ticalos .
21 noi, 2013
cantautor
nu stiu care este adevarul...
in schimb,constat ca ai si tu,surse....
probabil asta este ipocrizia maxima a unui ziarist...
cand inventeaza "sursa"..
asta denota lipsa de "resurse"intelectuale de a analiza un fenomen si de a -si asuma o opinie proprie
pe baza ipoteticilor "surse",ziaristul face rost de niste amarate de "resurse"..
de bani...

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ