EXCLUSIV! Mama premierului îi răspunde zvonacului Eugen Tomac: Te compătimesc!

Mama premierului Victor Ponta a răspuns în exclusivitate pentru Obiectiv.info acuzațiilor lansate de liderul Mișcării Populare, Eugen Tomac, că ar fi luat un credit de 1,6 milioane de euro de la o bancă.

Tonul făcăturilor din campania ce va începe anul viitor a fost deja dat. Eugen Tomac, liderul provizoriu al Mișcării Populare, anunța ieri pentru EVZ că și mama premierului ar fi luat un credit de 1,6 milioane euro de la o bancă comercială.

Am contactat-o pe doamna Cornelia Naum, mama premierului Victor Ponta, care a declarat în exclusivitate pentru Obiectiv.infoinformațiile vehiculate de Eugen Tomac nu au nicio legătură cu adevărul. Ulterior, și EVZ a publicat un editorial în care declara că informația respectivă este doar o manipulare regretabilă, pentru care răspunderea revine exclusiv politicianului Mișcării Populare, Eugen Tomac. Conform jurnaliștilor de la EVZ, nu se poate verifica fiecare afirmație a unui politician. Corect, dar se poate publica, nu-i așa? Ulterior, EVZ ar fi primit precizări din surse bancare, care au dezmințit povestea. De ce nu înainte?

Tehnic, declarația lui Eugen Tomac nu este o calomnie, ci doar o mizerie. Prin astfel de declarații iresponsabile, Tomac nu-și compromite nici măcar credibilitatea politică, pentru simplul motiv că nu o are și nu o va avea niciodată, situație care va deveni evidentă, desigur, la vot.

Cât despre colegii de la EVZ, care mai întâi publică și pe urmă verifică... Cineva acolo pare să aibă o idee foarte clară despre cum ”necazul” președintelui și al fiicei acestuia, cu terenul de la Nana, poate părea brusc mult mai scuzabil în ochii publicului, odată prezentat intenționat în asociere cu o astfel de manipulare grosieră.

 

Obiectiv.info: Stimată doamnă, vă rugăm să ne spuneți câte milioane de euro aveți în momentul de față în bănci din România sau din străinătate.

Cornelia Naum: În afara contului de card pentru pensie, nu am și nu am avut niciun alt cont bancar personal.

Obiectiv.info: Câte hectare de pământ agricol aveți sau intenționați să cumpărați în viitorul apropiat? Dar în intravilan?

Cornelia Naum: Am 2,5 ha de teren agricol în jud. Constanța, pe care-l dețin în indiviziune cu verii mei care mai sunt în viață și pe care l-am primit prin restituirea parțială a averii bunicilor noștri, decedați de foarte mulți ani.

Obiectiv.info: Ce părere aveți despre afirmațiile făcute de Eugen Tomac în Evenimentul Zilei, despre un credit de 1,6 milioane de euro pe care l-ați fi obținut de la o bancă comercială? Cu ce ați fi putut garanta un astfel de credit?

Cornelia Naum: Dacă averea mea materială, compusă din terenul sus amintit și un apartament de două camere într-un bloc construit pe vremea lui Dej, în 1960, ar constitui o garanție suficientă, poate aș fi apelat la un credit cât de mic. Lipsa garanțiilor și mai ales oroarea de a mă ști datoare m-au ținut însă toată viața departe de astfel de tentații.

Obiectiv.info: Premierul Victor Ponta a intervenit sau a mediat vreodată pe lângă instituțiile statului în interesul dvs. financiar, economic sau de altă natură?

Cornelia Naum: Niciodată, în niciun sens și pentru nimeni.

Obiectiv.info: Ce le transmiteți celor care au pornit aceste zvonuri cu miză politică împotriva dvs?

Cornelia Naum: Că îi compătimesc când văd în ce stare de disperare îi aduce conștientizarea faptului că sunt încolțiți. Eu sunt liniștită cu conștiința mea și nu am intenția de a mă război cu astfel de "adversari". Dacă nu ar fi penibil acest atac, chiar m-ar amuza.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

9 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
21 noi, 2013
@ jenny
basisti trepanati
Daca famiglia basescului a intrat in rahat,improscati cu mizerii in taote directiile
21 noi, 2013
Bluelion
Doamna ati crescut un mincinos si un plagiator ordinar.
Halal educatie.
21 noi, 2013
GoPonta4President!
uite cine vorbește
Toate mizeriile astea despre el provenind din sursa ”de mare incredere” reprezentata de un batran hot, betiv si cu porniri tiranice. Ne puneati un al doilea Ceausescu pe cap si v-a deranjat Ponta, nu? Du-te cu propaganda basista de aici
20 noi, 2013
GoPonta4President!
CLAR!
Până și mama premierului e mai tare în verb decât leșinații lui Băsescu! Jos pălăria pentru doamna Naum, o doamnă în adevăratul sens al cuvântului! Cât despre javrele lui Băsescu, ecarisajul vă paște!
21 noi, 2013
dili
nasol rau sa fii retardat...
20 noi, 2013
mike
comentarii
O doamna cuminte, blanda, cu mult bun simt. Daca si Victoras ii mosteneste calitatile, Romania are mari sanse sa intre in normalitate.
20 noi, 2013
jenny
cum sa nu !!
asa mama asa fiu, ce naste din pisica tot soareci mananca, si-a bagat feciorul coada , crezand ca nu o sa se afla !!!
20 noi, 2013
elena ely
mama lui pinocchio
Victoras are 7 ani de acasa si a invatat de la mamica sa spuna numai adevaruri incat pinocchio este mic copil pe langa ei.Ne spune mama lui cum a fost in Franta?.Ne spune respectabila doamna cum a fost batut sotul ei de odroasla ?
20 noi, 2013
esticretindecitetratez
pentru basista elena ely
Stim ca-l preferi pe tatuca Fredy Krueger a lu buzata cu creierul cat varza de bruxelles si a celeilalte cioamfe, madam notar autorizat brd

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ