Băsescu – conferință de presă marcată de sughițuri

| 25 noi, 2013

Vesel nevoie mare, Traian Băsescu l-a comparat pe Victor Ponta cu un „adolescent la prima întâlnire”, însă el însuși părea că a încercat prea multe modalități de a-și face curaj înainte de întâlnirea cu presa de la 18:00.

Incoerent, bâlbâit și împleticit – așa a ieșit președintele Traian Băsescu duminică seara în fața românilor să anunțe, în mod populist, că el este de acord cu toate creșterile de venituri propuse de USL, dar că nu poate să accepte 7 eurocenți în plus pe litrul de benzină. Bineînțeles că n-au lipsit jignirile și hăhăielile, dar de data aceasta au fost lansate într-un registru dubios de degajat, ceea ce a trădat faptul că organizarea conferinței de presă i-a cam întrerupt președintelui „programul” de duminică seara.

Vesel nevoie mare, Traian Băsescu l-a comparat pe Victor Ponta cu un „adolescent la prima întâlnire”, însă el însuși părea că a încercat prea multe modalități de a-și face curaj înainte de întâlnirea cu presa de la 18:00. Imaginea care a rămas a fost aceea a unui președinte care nu se ridică deloc la demnitatea funcției, Traian Băsescu folosind un limbaj de cârciumă de la pupitrul Administrației Prezidențiale.

Întrebarea care se ridică este dacă nu cumva un comunicat de presă ar fi fost o modalitate mai inspirată și mai puțin jenantă de a-i răspunde lui Victor Ponta și de a-și atinge scopul principal – acoperirea cu scandal și ceartă a celor câteva realizări ale USL, în special a evenimentului politico-economic care începe luni la București.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

3 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
26 noi, 2013
samo
base
sigur era baut. vedeti primele 2-3 minute
26 noi, 2013
tornado
!!!!!! ?? se poate ?
dv ,andrei POPA???? !! NU AS DORI SA JUDEC PE NIMENI NICI PE DV DAR AS AVEA MULTE DE SPUS !SUNT UN CRESTIN SI VREU SA FAC JUDECATI DE VALORE SI TEA-S RUG SI PE NUMNEATA SA O FACI LA FEL !
26 noi, 2013
cantautor
surprinzator,cum un articol asa "articulat" si bine "documentat" sa nu aiba mai multe aprecieri pozitive....
desi,sincer fiind,"ma simt dubios de degajat "din aceasta cauza..

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ