Victor Ponta a obținut votul minorităților

| 28 sep, 17:19

Minoritățile nu vor vota moțiunea de cenzură, a declarat luni premierul Victor Ponta, la finalul întâlnirii pe care a avut-o la Camera Deputaților, alături de președintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, cu parlamentarii din Grupul minorităților naționale.

"Grupul minorităților a fost pentru noi, de la începutul guvernării, un partener foarte serios. De fiecare dată au venit cu proiecte importante pentru minorități. Este și o perioadă specială în care vreau să arătăm, încă o dată, că România este o țară care de sute de ani trăiește în pace cu majoritatea, cu minoritatea. Și cu atât mai mult cu discuțiile astea xenofobe din ultima perioadă vreau să dăm un mesaj foarte foarte clar de normalitate și de societate modernă. În rest, am discutat proiectele noastre de zi cu zi și, bineînțeles, faptul că vor susține în continuare coaliția de guvernare și nu votează moțiunea de cenzură, dar asta cred că știați...", a declarat prim-ministrul Victor Ponta, citat de Agerpres.

Citește și:  PMP crede că moţiunea de cenzură nu va reuşi din cauza PNL

Parlamentul va dezbate marți moțiunea de cenzură "Alege între România și Ponta, un premier compromis. Demite-l pe Victor Ponta!".

Tag-uri: victor ponta
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ