Victor Ponta, ACUZE DURE la adresa Consiliului Fiscal

| 30 mar, 17:16

Consiliul Fiscal a dat aviz negativ pentru Codul Fiscal și Codul de Procedură Fiscală ale Guvernului Victor Ponta, gest care l-a înfuriat pe premier.  Victor Ponta îi acuză pe cei din Consiliul Fiscal că greșesc, la fel cum au făcut și când au susținut măsurile de austeritate din vremea lui Traian Băsescu. În plus, premierul a atact și FMI-ul.

”Dânșii au dat aviz negativ și când am redus TVA la pâine și când am redus CAS. Ei au susținut măsurile lui Traian Băsescu și Emil Boc, așa că nu am ce să le cer.

Așa a zis FMI și de CAS, și de TVA la pâine. Le-am redus și e bine!”, a spus Ponta.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
30 mar, 18:14
gica
oportunistii.....
Bine faceti ca-i tratati cum merita ...cu indiferenta ...sant slugile plecate ale FMI ... care cred ca, daca l-au dat jos pe Valcov , premierul nu se va descurca....dar Ponta are romanii de partea lui si acestia il vor ajuta ,sa duca la implementarea lor..!!..azi apare pe media ca .... din averea lui ali baba de miliarde la lui Valcov ,raman cat a luat din salariile din primarie si afacerile lui.....asa ca ...acesti indivizi platiti de romani sa le apere economia si hrana trebuie desfiintati ....sa vada pe pielea lor ce fac hotararile idioate pe care le iau ...sau sant platiti din afara si atunci ...ii doare-n pix...

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ