Victor Ponta: Compania de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România va fi reorganizată în iulie

| 13 iun, 2013

Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR) va fi reorganizată în luna iulie, a afirmat premierul Victor Ponta, lăsând să se înţeleagă faptul că Mircea Pop va rămâne până atunci la conducerea companiei.

"CNADNR este tot pe ordonanţa 109 (OUG 109/2011 privind guvernanţa corporativă a întreprinderilor publice). (...) Vă spun care e situaţia: în momentul în care îl voi demite pe domnul Pop, se intră pe 109 şi primul pe listă este domnul Pop. Dar există o soluţie la chestia asta. În luna iulie o să reorganizăm CNADNR, facem Autoritatea de Autostrăzi", a declarat Victor Ponta, potrivit Agerpres.

Mircea Pop a fost demis în ianuarie din funcţia de şef al CNANDR, dar a rămas să asigure interimatul până la numirea unui nou management.

Conducerea CNADNR a fost criticată în perioada iernii de către vicepremierul Liviu Dragnea pentru modul în care s-a ocupat de deszăpezirea drumurilor.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ